Hummus oriental

Ref: receta_305

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Aperitivo

Tipus

Tapa

Categoria

Ingredients

2 tazas de garbanzos (remojados toda la noche con 6-8 tazas de agua).

1 tira de alga kombu

2 c.s. de tahín

1 c.s. de aceite de oliva

El zumo de ½ limón

½ diente de ajo picado fino

1 c.p. de pasta de umeboshi

1 c.s. de gomasio

Passos

1. Lavar y poner los garbanzos en remojo.

2. Aclarar los garbanzos bajo el grifo. En una olla junto con el alga kombu cocinamos cubriendo su volumen con agua caliente y llevamos a ebullición sin tapa. Espumar y retirar todas las pieles que floten. Tapar y cocer durante 1 hora.

3. Cuando estén blandos, añadir una pizca de sal y cocinarlos 10 minutos. Dejamos enfriar.

4. Trituramos los garbanzos con un poco de agua de su cocción y batimos con el resto de ingredientes: el ajo, el comino, el aceite, la sal, el tahín y la pasta de umeboshi, hasta conseguir una consistencia cremosa y espesa. 

5. Como topping decoramos con gomasio, un poco de aceite de oliva en crudo y un poco de pasta de umeboshi.

6. Servimos con crudités de verduras, nachos o pita crujiente, aromatizada con orégano, sal, aceite y pimienta en el horno.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria: