Vivani
VI010
Xocolata amb Llet amb Praliné BIO
El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Deliciosa e intensa tableta de cacao puro 100% elaborada con cacao cultivado en Perú, es la tentación perfecta para los amantes del chocolate más puro. Rica en antioxidantes, no contiene azúcares añadidos y está reconocida como Fair Trade.
Pasta de cacao*, manteca de cacao*, vainas de vainilla*.
Puede contener trazas de leche y frutos de cáscara.
Conservar en un lloc fresc i sec.
kcal. | 583 |
---|---|
kJ. | 2450 |
Hidrats de carboni | 38 |
dels quals, sucres | 34 |
Proteïnes | 6 |
Greixos: | 44 |
de les quals, saturades | 26 |
Fibra alimentària | 9 |
Sal | 0,01 |
Vivani
VI010
El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI029
Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI002
Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI007
La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI036
Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI035
Trompetes de taronja d'aroma afruitat i ametlles picades en una xocolata "amb llet" a base de beguda d'arròs. Apta per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Le Moulin du Pivert
LMP003
Cruixents i delicioses cookies de xocolata i petons de xocolata, elaborades amb ingredients 100% ecològics i pensades per als amants de la xocolata més pur. Preparades sense oli de palma i sense ou es presenten en un format monodosi per portar-les on vulguis i gaudir del seu sabor en qualsevol moment del dia. Font de fibra....
La Finestra sul Cel
2MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
Argital
AR140
Tònic facial indicat per al tractament de l' acné que proporciona una acció refrescant sobre la pell. Sense conservants....
Slendier
SLE01
Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...
La Finestra sul Cel
1PEST
Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....
Argital
AR85
Aigua perfumada amb pur oli essencial de jazmí i aigua mineral. Fred al tacte i amb una fragància delicada, pot ser utilitzat com un tònic per a la pell facial o com un refrescant per al cos. Afrodisíac. Sense alcohol ni conservants. 100% natural....