Tiramisú de amazake

Ref: receta_16

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

  • 1 bote de amazake de arroz
  • 1 bote de nata de avena
  • 6 cucharadas de almendra en polvo
  • 4 cucharadas rasas de cacao en polvo
  • 1 cucharadita de canela en polvo
  • 1 paquete de galletas endulzado con sirope de cereales
  • 6 cucharadas de sirope de arroz
  • 1 vasito de vino de arroz ( mirin)
  • Compota de arándanos

Passos

1. Mezclar la nata de avena, la melaza de arroz, la almendra molida y el cacao en polvo. Calentar 5 minutos, remover bien y dejar enfriar

2. Verter una capa de amazake de arroz sobre un molde. Mojar las galletas con vino de arroz y disponerlas encima del amazake creando una capa

3. Verter una capa de la mezcla de cacao sobre las galletas. Añadir otra capa de galletas empapadas en vino y finalmente una capa de amazake. Dejar enfriar toda la noche en la nevera

4. Congelar el amazake restante, batir con la batidora, volver a congelar y servir una bola como acompañamiento del tiramisú

5. Cubrir con una capa de mermelada de arándanos y espolvorear con cacao en polvo

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1MIRCO

Compota d' aranys

Compota d' aranys procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1COLA

Galletas buona colazione

Galletas de trigo dulcificadas con malta y elaboradas con una selección de ingredientes ecológicos. Crujientes y sabrosas son ideales para disfrutar de un desayuno o merienda saludable y sano. Sin huevo ni leche. Perfectas también para combinar con cualquier tipo de bebida vegetal....

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: