Canelons de tofu i espinacs

Ref: receta_243

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Nadal

Tipus

Canelones

Categoria

Ingredients

Un paquete de lasaña

500 g de tofu

500 g de espinacas

1 diente de ajo

1 bote de passata de tomate bio

1 cebolla

Hojas de albahaca fresca

Aove sal - pimenta negra y nuez moscada

Alternativa vegetal al parmesano (opcional)

Passos

1. Salteamos las espinacas con una cucharada de aceite, una pizca de sal y el diente de ajo, unos minutos.

2. En un procesador trituramos el tofu con las espinacas escurridas, la sal, la pimienta y la nuez moscada hasta conseguir una mezcla homogénea.

3. Hervimos en abundante agua salada las láminas de pasta unos pocos minutos hasta que se ablanden. Escurrimos y reservamos.

4. Picamos la cebolla finamente y la sofreímos con una cucharada de AOVE.

5. Incorporamos la salsa de tomate y la albahaca. Cocinamos unos 15 minutos.

6. Rellenamos las láminas de pasta con dos cucharadas de relleno y enrollamos las láminas formando el canelón. Reservamos.

7. En una bandeja de horno ponemos en la base unas cucharadas de salsa de tomate y disponemos los canelones en fila, hasta rellenar toda la bandeja.

8. Recubrimos con la salsa de tomate y espolvoreamos con queso.

9. Horneamos a 200 grados unos 15-20 minutos.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Germinal

GM011

Lasaña sense gluten de blat de moro i arròs

Autèntiques làmines de lasanya italianes elaborades amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic, certificades com Gluten Free. Anímate a preparar una deliciosa "lasagne alle verdure" i sorprèn els amants del sabor més italià.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Vivibio

VBIO502

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

6 altres productes en la mateixa categoria: