Verduras al curry con crema de coco Cocomi

Ref: receta_257

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Cremas

Categoria

Ingredients

3 zanahorias pequeñas cortadas en rodajas
1 boniato cortado en rodajas 
medio brócoli
1 cebolla cortada en lámina 
2 cucharada de tomate triturado 
1 vaso de caldo vegetal o agua
1 crema de coco Cocomi
1 diente de ajo
1 cm de raíz de jengibre fresca 
1 cucharada curry en polvo 

1 cucharita de comino
cúrcuma en Polvo
aciete de oliva – sal y pimienta 
cilantro fresco

Passos

1. Lavamos y cortamos la verdura.

2. En una olla pochamos la cebolla con una pizca de sal durante 5 minutos a fuego lento.

3. Incorporamos el ajo y el jengibre rallados y todas las especias.

4. Removemos y añadimos el tomate.

5. Incorporamos toda las verduras cortadas, mezclamos bien y añadimos el caldo con la crema de coco.

6. Salamos  y cocinamos  hasta que la verdura este tierna y la salsa se haya reducido un poco.

7. Servir  con cilantro picado y un bol de arroz basmati.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Cocomi

CC24

Crema de coco per cuinar BIO

Crema de coco per cuinar cocomi elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Ideal per donar sabor i cremositat a sopes thai, postres, smoothies i un sense fi d'opcions. 100% vegan ...

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: