Onigiri de tempeh

Ref: receta_232

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Bocadillo

Categoria

Ingredients

1 taza de arroz

1 c.p de vinagre de arroz

2 c.p de sirope de arroz

2 c.p de sésamo negro

1 remolacha cocida

1 zanahoria rallada

Manojo de rúcula

1 bloque de tempeh

Láminas de alga nori

Passos

1.Cocinamos el arroz según las indicaciones del paquete.

2. Lo aliñamos con vinagre de arroz y el sésamo. Mezclamos bien.

3. Preparamos el tempeh: lo cortamos en láminas y lo aliñamos con el tamari.

4. Añadimos el sirope y el vinagre de arroz y lo cocinamos en la sartén con su salsa durante unos dos minutos.

5. Cortamos la remolacha y la zanahoria en láminas y reservamos.

6. Cortamos el alga nori en dos partes y la colocamos en forma de diamante sobre un papel film. Incorporamos un poco de arroz en el centro. Disponemos el resto de ingredientes: el tempeh, la remolacha, la zanahoria y la rúcula y añadimos otra capa de arroz. Cerramos con el alga.

7. Envolvemos y apretamos bien con el papel film para darle forma cuadrada.8. Cortamos por la mitad y servimos.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1RISU

Arròs per a sushi

Arròs italià ideal per a la preparació de sushi. Envasat al buit per a una major conservació. Deliciós acompanyat de pickles vegetals enrotllat amb alga nori. Ideal per gaudir d'un àpat 100% oriental....

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: