Bol d' esmorzar amb compota i granola casolana

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Desayuno

Tipus

Postre

Categoria

Ingredients

1 vaso de bebida de avena

2 c.s de compota de frutos rojos 

1 plátano? 1 c.s de sirope de arroz

Para la granola:

1 taza de copos de avena

1/2 taza de semillas de amapola

1/2 taza de coco rallado

2 c.s de aceite de coco 

3 c.s de sirope de arroz

Passos

1.Para hacer la granola mezclamos las semillas y los copos de avena junto con el sirope de arroz. Disponemos la mezcla en una bandeja de horno y horneamos a 140 grados durante 10-15 minutos.

2.Vamos removiendo de vez en cuando para que no se quemen.

3.Una vez tostados los dejamos enfriar para que queden crujientes.

4.Para preparar la crema vertemos todos los ingredientes en una batidora y trituramos hasta conseguir una textura homogénea y cremosa.

5.Lo servimos en un bol y añadimos la granola de semillas y algunos frutos rojos frescos. 

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria: