Batut de beguda de sorvena sense gluten amb maduixes i plàtan

Ref: receta_164

Fàcil

Dificultat

10 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Batido

Categoria

Ingredients

  • 1 taza de bebida de avena sin gluten
  • 1 puñado de copos de avena
  • 1-2 dátiles
  • 1 plátanos maduros cortados a rodajas
  • Una pizca de sal marina
  • 1 tazas de fresas o fruta estacional madura cortada a trozos
  • 1 cucharada de crema de cacahuete

Passos

1. Batir todos los ingredientes. Dejar enfriar y servir.
card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

6 altres productes en la mateixa categoria: