Risotto de carbassa i castanyes

Ref: receta_84

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Segundo

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 240 gr de arroz integral
  • 1 taza de puré de calabaza
  • 1 cebolla
  • 1 vasito de mirin
  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 60 gr de castañas secas

Passos

1. Remojar durante la noche las castañas y cocerlas. Reservar.

2. Poner a calentar una olla con agua y sal ( 480 ml de agua aprox).

3. Picar la cebolla, pocharla y añadir el arroz y el mirin. Mezclar. Ir añadiendo poco a poco el agua que hemos calentado. Dejar hervir hasta que se evapore el líquido.

4. Saltear los espárragos a rodajitas (reservando las puntas) junto con las castañas y reservar.

5. Cuando el arroz esté cocido, mezclarlo con el puré de calabaza, los espárragos y las castañas.

6. Cortar las puntas de los espárragos como tallarines finos y saltearlas.

7. Para presentar el plato, colocar el risotto con los tallarines de espárragos encima como decoración.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BASMAIN

Arròs basmati integral BIO 100% compostable

Arròs basmati integral procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Ric en fibra i perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: