Alce Nero
AN221
Penne d'espelta
Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....
Fàcil
Dificultat30 minuts
PreparacióPlato único
TipusPasta
Categoria350 g de penne de espelta Alce Nero
200 g de seitán
250 g de pulpa de tomate ecológico Alce Nero
1 zanahoria
1 cebolla
1 apio
1 diente de ajo
1 manojo de salvia de romero y laurel
20ml de vino tinto
1 cucharada de salsa shoyu
Oli d' oliva verge extra
Sal y pimienta
1. Preparamos un ragú con el ajo machacado, el apio, la zanahoria y la cebolla.
2. Una vez listo, agregamos las hierbas aromáticas y el seitán finamente picado o molido.
3. Después de 2 minutos, añadimos el vino tinto y la salsa shoyu. Subimos el fuego y dejamos que se evapore.
4. Vertemos la salsa de tomate, sazonamos con sal y pimienta. Cocinamos la salsa a fuego medio-bajo durante 30 minutos hasta que esté espesa y con cuerpo.
5. Hervimos los penne en agua hirviendo con sal y los saltearemos en una sartén junto con el ragú.
Alce Nero
AN221
Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
Alce Nero
AN054
Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...
La Finestra sul Cel
1SEITAN01
Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....