Pasta de espelta con ragú de seitán

Ref: receta_232

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Plato único

Tipus

Pasta

Categoria

Ingredients

350 g de penne de espelta Alce Nero

200 g de seitán

250 g de pulpa de tomate ecológico Alce Nero

1 zanahoria

1 cebolla

1 apio

1 diente de ajo

1 manojo de salvia de romero y laurel

20ml de vino tinto

1 cucharada de salsa shoyu

Oli d' oliva verge extra

Sal y pimienta

Passos

1. Preparamos un ragú con el ajo machacado, el apio, la zanahoria y la cebolla.

2. Una vez listo, agregamos las hierbas aromáticas y el seitán finamente picado o molido.

3. Después de 2 minutos, añadimos el vino tinto y la salsa shoyu. Subimos el fuego y dejamos que se evapore.

4. Vertemos la salsa de tomate, sazonamos con sal y pimienta. Cocinamos la salsa a fuego medio-bajo durante 30 minutos hasta que esté espesa y con cuerpo.

5. Hervimos los penne en agua hirviendo con sal y los saltearemos en una sartén junto con el ragú.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

6 altres productes en la mateixa categoria: