Barritas snicker saludables

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

snack

Tipus

postres

Categoria

Ingredients

100 g de dátiles

40 g de copos de avena

40 g de cacahuetes tostados

2 cdas. de crema de cacahuete

4 cdas. de agua

Caramelo de dátiles

100 g de dátiles

50 ml de agua

50 ml de leche de coco o más agua

1 cda. de shiro miso

Cobertura

1 puñado de cacahuetes tostados

150 g de chocolate 85%

Passos

1. Pon todos los dátiles en un bol y cúbrelos con agua caliente. Déjalos a remojo 10 minutos.

2. Para la base. Escurre la mitad de los dátiles y ponlos en el vaso picador de la batidora o en un procesador de alimentos. Añade los copos de avena, los cacahuetes, la crema de cacahuete y el agua. Tritura hasta obtener una pasta densa.

3. Coge un recipiente de unos 15x22 cm y fórralo con un trozo de papel vegetal. Echa la pasta en el recipiente y presiona con una espátula o cuchara para que quede una base compacta.

4. Para el caramelo de dátiles. Coge la otra mitad de los dátiles y ponlos en el vaso picador de la batidora o en el procesador de alimentos. Añade 50 ml de agua de remojar los dátiles, la leche de coco y el shiro miso. Tritura hasta obtener un caramelo espeso con textura homogénea.

5. Echa el caramelo de dátiles sobre la base y extiéndelo bien. Añade 1 puñado de cacahuetes por encima, presionando un poco para que se adhieran al caramelo.

6. Congélalo durante unas 4 horas o hasta que tenga una consistencia firme.

7. Para la cobertura. Derrite el chocolate en un plato hondo o bol, en el microondas a intervalos de 30 segundos.

8. Saca la masa del congelador y córtala en 8-10 barritas. Sumérgelas en el chocolate hasta que estén bien cubiertas por todos lados. Ponlas sobre un trozo de papel vegetal. Cuando las tengas todas vuelve a meterlas al congelador 10 minutos para que endurezca el chocolate o en la nevera.

9. Puedes conservar tus barritas en el congelador o en la nevera.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

6 altres productes en la mateixa categoria: