Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Ref: VI024
Cantidad: 100 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, azúcar de caña integral*. Cacao: 85% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.621
kJ.2564
Hidrats de carboni20,40
dels quals, sucres14
Proteïnes8,20
Greixos:53,30
de les quals, saturades33,60
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI058

Creemy Classic - Chocolate «con Leche» Vegano bio

Chocolate «con leche» de toda la vida, sin leche Una reinterpretación diferente de todo un clásico. El «Chocolate “con Leche” Vegano» es un chocolate «con leche» sin leche de una exquisita suavidad y sin rastro de bebidas vegetales sustitutivas de la leche. El truco está en su receta perfeccionada a base de pasta de avellana, trigo sarraceno y chufa molida. Además, está endulzado con azúcar de caña integral y contiene un 38 % de cacao.

Alce Nero

AN238

Tauleta de xocolata negra amb cafè aràbica

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb cafè elaborada amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. Amb un intens sabor a cafè aràbica, és l'snack ideal dels amants del conegut cafè moka, però en tauleta. Sense llet i amb certificació Fair Trade. Dulcificada amb sucre de canya ecològic....

Preu base -5%

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FAGRIN

Farina integral de blat

Farina integral de blat procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Alce Nero

AN237

Tableta de xocolata negre amb sal marina

Sorprenent tableta de xocolata negre amb sal marina elaborada sense llet i amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. És l'snack preferit dels apassionats de la xocolata i el seu lleuger toc a sal marina, li confereixen un sabor intens i únic. Certificat com a Fair Tarde i dolcificat amb sucre de canya orgànic. ...

La Finestra sul Cel

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

Baies de goji de cultiu ecològic caracteritzades per la seva extraordinària capacitat antioxidant i alta concentració de vitamina C. A la Xina se les tracta com un aliment saludable i la seva medicina tradicional les utilitza com a ingredient imprescindible. Font important de proteïnes i fibra, són ideals per afegir en amanides i mueslis o elaborar postres i galetes....

Germinal

GMT002

Caña rellena de chocolate BIO

Una delicia que te conquistará al primer bocado. Un sabor intenso y envolvente. Destacar que esta caña de chocolate esta hecha con harina de espelta y crema de cacao con avellanas . ¡Pruébalo en cualquier momento del día!

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....