Gelat bombó de maduixot i xocolata negra

Ref: receta_401

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Helado

Categoria

Ingredients

150 g de fresas maduras (frescas o descongeladas)

1 cda. de zumo de lima o limón

120 ml de bebida de avena en vidrio

1 cda. de sirope de arroz

Cobertura

80 g de chocolate negro

2 cdas. de aceite de coco

Trozos de fresa

Coco rallado

Passos

1. Pon en el vaso de la batidora las fresas y el zumo de lima. Tritura hasta obtener una textura de batido.

2. Añade la bebida de avena y el sirope de arroz. Vuelve a batir hasta que esté todo integrado.

3. Llena los moldes de helado con la mezcla y deja en el congelador durante al menos 4 horas o hasta que se hayan endurecido por completo.

4. Por último, funde el chocolate negro con el aceite de coco al baño María o unos segundos en el microondas.

5. Pon la mezcla en un vaso estrecho y sumerge cada helado en el chocolate. Añade unos trocitos de fresa por encima y espolvorea un poco de coco.

6. Vuelve a meter los helados al congelador 15 minutos y estarán listos.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -5%

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

6 altres productes en la mateixa categoria: