Fresas con vinagre

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Fruita

Categoria

Ingredients

250 g de fresa

3 cdas. de sirope de arroz

2 cdas. de vinagre de manzana

Passos

1. Lavamos las fresas y las troceamos.

2. Ponemos las fresas en el bol y añadimos el sirope de arroz.

3. Agregamos las dos cucharadas de vinagre y dejamos reposar mínimo 1 hora en nevera o hasta que las fresas suelten su propio jugo.

4. Removemos de vez en cuando.

5. Servimos solas, con una bola de helado o como topping para un yogur.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1RÈ

Vinagre de poma BIO

Vinagre de poma procedent d' agricultura ecològica amb un 5% d' acidesa. Embotellat sense pasteurització perquè conservi totalment les seves característiques. Elaborat per fermentació natural. Ideal per alleunyar amanides. Sense filtrar. Sense pasteuritzar.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li