Tempeh asado con salsa hoisin

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Segon plat

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

200 g de tempeh cortado en triángulos

Salsa hoisin

3 cdas. de crema de cacahuete smoothy

4 cdas. de tamari

1 cda. de vinagre de manzana

¼ cdta. de jengibre en polvo

1 diente de ajo rallado

1 cda. de aceite de sésamo

1 cdas. de sirope de arroz

3 cdas. de agua Para acompañar

½ vaso de arroz basmati

1 vaso de agua

½ brócoli cortado en ramilletes

Cebolleta finamente picada

Sésamo

Passos

1. Para hacer la salsa hoisin pon un cazo al fuego con el aceite de sésamo y el ajo rallado. Cocina un par de minutos y luego añade el resto de los ingredientes de la salsa. Remueve bien para mezclarlo todo y cocina 5 minutos a fuego suave.

2. Echa la salsa hoisin sobre el tempeh cortado en trozos y deja marinar unos 30 minutos.

3. Luego ponlo en una bandeja de horno forrada con papel vegetal y ásalo a 200°C durante 20 minutos. A la mitad del proceso da la vuelta a los trozos de tempeh.

4. Mientras cocina el arroz basmati. Primero enjuágalo muy bien con agua en un colador. Pon a cocer el arroz tapado en un cazo con agua fría y una pizca de sal durante 15 minutos a fuego suave.

5. Sirve el tempeh sobre el arroz y acompáñalo con unos ramilletes de brócoli cocido. Decora con sésamo y cebolleta picada.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1RÈ

Vinagre de poma BIO

Vinagre de poma procedent d' agricultura ecològica amb un 5% d' acidesa. Embotellat sense pasteurització perquè conservi totalment les seves característiques. Elaborat per fermentació natural. Ideal per alleunyar amanides. Sense filtrar. Sense pasteuritzar.

La Finestra sul Cel

1ZEP

Jengibre en pols BIO

Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: