Burger de azuki

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Segon plat

Tipus

Burgers

Categoria

Ingredients

Para cocer las azukis: 

200 g de azukis (peso en seco)

1/2 cebolla

1 hoja de laurel (o un trozo de alga kombu)

Agua

30 ml de salsa tamari

- Para las burgers:

400 g de azukis cocidas y escurridas 

100 g de copos de avena

1 cda de semillas de lino trituradas

1/2 cdta de cebolla en polvo 

1/2 cdta de ajo en polvo

1/2 cdta de pimentón de la Vera

1 cdta de orégano

1/2 cdta de sal

1/4 cdta de pimienta

1 cda de salsa tamari 

Harina de maíz para rebozar (o pan rallado en su defecto) 

Oli d' oliva

Passos

1. Para hacer las azukis, tenemos que dejarlas en remojo previamente durante 8-10 horas.

2. Las escurrimos y las colocamos dentro de una olla junto con la cebolla y el laurel. Lo cubrimos bien de agua y lo llevamos a ebullición. Bajamos el fuego y tapamos la olla. Dejamos que se cocine a fuego bajo durante 45 minutos. Un par de minutos antes de retirarlo del fuego, añadimos la salsa tamari. Apartamos y dejamos enfriar.

3. Para hacer las burgers, colamos el agua de la azukis y sólo usaremos 400 g de las mismas. Sobrará poca cantidad, que podremos usar para hacernos una ensalada, por ejemplo. 

4. Ponemos en el vaso del procesador la avena, el lino y las especias y trituramos hasta que quede fino. Añadimos las azukis y la salsa tamari y volvemos a triturar. No hace falta en este caso que quede una masa homogénea. Ponemos el resultado en un bol y lo llevamos a la nevera durante 1 hora. 

5. Dividimos la masa en 6 partes y les damos forma de hamburguesa. Las humedecemos por fuera con un poco de agua y las pasamos por la harina de maíz o por el pan rallado.6.Freímos cada burger con un buen chorrito de aceite de oliva.

card image

Gloria Carrión

Cocina Veggie fácil y deliciosa

@lagloriavegana

Una de las pioneras del movimiento “Batch Cooking” (organización de las comidas semanales) en España y creadora de recetas veganas en Instagram y web
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AZU

Azukis 100% compostable

Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

6 altres productes en la mateixa categoria: