Tarta de xocolata i crema de cacauet

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minutis

Preparació

Tarta

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

200 g de galletas

1 cda. de canela en polvo

80 g de aceite de coco derretido 

Relleno:

200 ml de bebida de avena o de arroz

200 g (peso escurrido) de tofu

80 g de leche de coco

180 g de chocolate negro derretido

80 g de crema de cacahuete 

1 pizca de sal

Para decorar:

Chocolate negro 

Crema de cacahuete

Cacahuetes tostados

Passos

1. Tritura las galletas con un procesador o picadora hasta que sean como una harina. Luego añade la canela y el aceite de coco derretido previamente en el microondas. Vuelve a triturar hasta que esté todo integrado.

2. Forra un molde de unos 20 cm de diámetro con papel vegetal y vierte la mezcla. Extiende con las manos y vete presionando muy bien hasta tener cubierta toda la base y los laterales. Mételo en la nevera mientras preparas el relleno.

3. Derrite el chocolate en el microondas durante 1-2 minutos a intervalos de 30 segundos, también puedes hacerlo al baño María. Deja que se temple un poco.

4. Escurre bien el tofu y ponlo en el vaso de la batidora junto con la bebida de avena, la leche de coco. Tritura unos segundos hasta que esté todo integrado.

5. Añade el chocolate derretido, la crema de cacahuete y la pizca de sal. Vuelve a triturar unos segundos hasta que esté cremoso.

6. Vierte la mezcla encima de la base y con una cuchara alisa la superficie. Deja enfriar en la nevera durante al menos 4 horas para que la tarta solidifique bien.

7. Antes de servir decora la superficie con chocolate negro derretido, crema de cacahuete y unos cacahuetes tostados.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Alce Nero

AN240

Tauleta de xocolata BIO 100% pur cacau

Deliciosa i intensa tauleta de cacau pur 100% elaborada amb cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més pur. Rica en antioxidants, no conté sucres afegits i està reconeguda com a Fair Trade....

6 altres productes en la mateixa categoria: