La Finestra sul Cel
1PEST
Pesto vegetal BIO
Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....
Fàcil
Dificultat45 minuts
PreparacióPrimer
TipusSopa
Categoria1. Calentar el aceite de oliva en una cazuela grande y rehogar la cebolla y el hinojo hasta que estén tiernos, pero sin llegar a dorarse.
2. Añadir agua y hervir durante 4-5 minutos.
3. Incorporar las judías verdes, los guisantes y los espárragos. Añadir la pastilla de caldo vegetal y cocinar unos 3 minutos.
4. Retirar la cazuela del fuego y dejar reposar. Cuando esté fría, añadir el pesto, la cebada en polvo y el amasake. Triturar y condimentar al gusto.
5. Refrigerar antes de servir y adornar con albahaca.
La Finestra sul Cel
1PEST
Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....
La Finestra sul Cel
1BROSL
Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...
La Finestra sul Cel
1AMA
L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...