La Finestra sul Cel
1FAINRI
Farina integral d' arròs
Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
Fàcil
Dificultat20 minuts
PreparacióSegon plat
TipusPasta fresca
Categoria1 paquet de panzerotto de bolets funghi
1/4 ceba finament picada
3 alls finament picats
1 cda. de farina de blat o d' arròs
150 ml de bebida de arroz
2 cdes. de llevat nutricional
1 punyat de rúcula
Sal i pebre mòlta al gust
Oli d' oliva verge extra
1. Pon una sartén al fuego con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra. Sofríe la cebolla y los ajos durante 7-8 minutos a fuego medio con un poco de sal.
2. Añade la harina y cocínala un par de minutos sin parar de remover.
3. A continuación, echa la bebida de avena y remueve continuamente durante 5 minutos hasta que la salsa haya espesado un poco. Al final incorpora la levadura nutricional y salpimienta al gusto.
4. Cuece la pasta según las instrucciones del paquete.
5. Escúrrela y échala directamente a la sartén con la salsa. Añade un par de cucharadas del líquido de cocción de la pasta y la rúcula. Dale un par de vueltas para mezclar todo bien y lista para servir.
cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre
La Finestra sul Cel
1FAINRI
Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
La Finestra sul Cel
1PANZEFUN
Deliciosa barreja de pasta fresca farcida de bolets funghi elaborada a mà i amb ingredients 100% d'origen ecològic. La barreja dels bolets amb el sabor del porro ens ofereix un plat molt interessant per combinar amb una crema d'anacòdris i un toc de pebre negre. ¡Duem el sabor d'itàlia fins al teu plat!...
La Finestra sul Cel
1FREBERI
Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.