Tiramisú Vegano

Ref: receta_263

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • Para la crema:
  • 1 lt de bebida vegetal de arroz
  • 1 cucharada sopera de agar agar en polvo
  • 2 cucharadas de almidón de maíz
  • 100 g de sirope de arroz
  • 1 cuchara de crema de coco para cocinar Cocomi o pulpa de coco
  • Esencia de vainilla
  • Piel de limón
  •  
  • Para la base:
  • Unas 16 galletas Petit
  • 100 ml cucharita de café soluble
  • 1 cucharita de canela
  •  
  • Topping:
  • Cacau en pols 

Passos

 Para la crema:

 1.Vertemos la bebida de arroz en una olla. 

2.Añadimos el agar agar, la crema de coco, la esencia de vainilla, la piel de limón y la melaza de arroz.

3.Mezclamos bien y llevamos a fuego medio hasta que hierva.

4. Incorporamos el almidón previamente mezclado con dos cucharadas de agua fría para evitar que se formen grumos.

5.Cocinamos unos 5 minutos más hasta que quede una crema espesa.

 Para la base: 

1.Remojamos las galletas con el café mezclado con la canela y vamos intercalando capas de galleta y crema.

2. Finalmente decoramos con cacao espolvoreado por encima.

3.Dejamos enfriar en la nevera hasta el momento de servir.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BERI

Beguda d' arròs

Exquisita bebida de arroz de origen vegetal sin azúcar añadido. El sabor dulce procede de la transformación enzimática del arroz. Elaborada con granos enteros de arroz italiano ecológico. La alternativa sin gluten a la leche de vaca.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Cocomi

CC24

Crema de coco per cuinar BIO

Crema de coco per cuinar cocomi elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Ideal per donar sabor i cremositat a sopes thai, postres, smoothies i un sense fi d'opcions. 100% vegan ...

La Finestra sul Cel

1PETIT

Galetes PETIT

Cruixents i delicioses galetes de blat ecològic dulcificades amb malta. Elaborades sense oli de palma i sense ou. Perfectes per a un esmorzar o berenar saludable. Aptes també per a vegans.

SM001

Cafè gourmet Aràbica - Cafè mòlt

Cafè elaborat amb ingredients procedents de petits cultius locals situats a les regions d'Amèrica mitjana, entre 1.200 i 2.000 metres d'alçada, on encara avui els habitants de la zona mantenen les seves tradicions. Un cafè d'alta muntanya amb tota l'aroma de l'autèntic espresso, certificat com FairTrade....

6 altres productes en la mateixa categoria: