Pastites de te de gomasi i pinyons

Ref: receta_201

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Galleta

Categoria

Ingredients

  • 1 taza de piñones ligeramente tostados
  • ½ taza de nueces ligeramente tostadas y troceadas
  • ½ taza de almendras ligeramente tostadas y troceadas
  • ½ taza de gomasio
  • 100 ml de sirope de arroz
  • Aceite de sésamo

Passos

1. Colocar la malta en una cazuela y calentarla removiendo constantemente.

2. Añadir todos los frutos secos y el gomasio y mezclar bien durante unos 2 minutos, hasta que la malta de arroz esté bien integrada con los frutos secos y el gomasio.

3. Pincelar una fuente de vidrio con unas gotas de aceite de sésamo. Verter la mezcla, aplanar y apretar de manera que quede con un grosor de unos dos dedos aproximadamente. Dejar enfriar del todo.

4. Cortar en cuadrados pequeños, envolver con papel vegetal y atar con un cordel, decorando como los regalos.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: