Nishime básico de raíces

Ref: receta_221

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Verdura

Categoria

Ingredients

  • 2 puerros
  • 3 zanahorias
  • 2 chirivías
  • Sal marina
  • 5 cm de alga kombu
  • Agua
  • Tamari
  • Aceite de sésamo o de oliva

Passos

1. Cortar las raíces con el método rodado.

2. En una cazuela ancha, poner el alga kombu en el centro y las raíces por separado, alrededor, con unos granitos de sal y un dedo de agua.

3. Cocinar a fuego bajo, con la cazuela tapada durante unos 20 minutos.

4. Condimentar con unas gotas de tamari y un poco de aceite de sésamo o de oliva.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria: