Amanida temperada de Tender Jack i boniato

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Primer Plato

Tipus

Ensaladas

Categoria

Ingredients

1 Paquete de  Tender Jack  sabor barbacoa

½ lechuga

1 aguacate en rodajas

1 tomate en rodajas

2 boniatos medianos

Hierbas aromáticas (tomillo, romero y albahaca)

Para la salsa barbacoa:

3 cucharadas de tomate natural triturado

Media cucharada de vinagre de manzana

2 cucharadas de sirope de arroz

2 cucharadas de salsa de soja

1 cucharada de zumo de limón

1 pizca de sal

1 pizca de pimienta negra

Passos

1.Lavamos y pelamos los boniatos. Los cortamos a cuadrados y los colocamos en una bandeja para horno sazonados con las especias.

2.Horneamos hasta que estén tiernos, aproximadamente 30 minutos.

3. Preparamos la salsa barbacoa mezclando todos los ingredientes.

4.Mientras tanto salteamos el Tender Jack en la sartén durante 5 o 10 minutos o hasta que esté caliente. Reservamos.

5. Una vez los boniatos estén tibios con la ayuda de un molde los vamos colocando como base en un plato. Añadimos por encima el tomate, el aguacate y la lechuga troceada.

6. Finalizamos con el tender Jack encima y añadimos un poco de salsa barbacoa.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

AMZ010

Tender Jack sabor Barbacoa

El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit ,la yaca o jackfruit, és una fruita originària d'Àsia tropical. El jackfruit té una consistència tendra, similar a la carn i un sabor subtil, cosa que la fa extremadament versàtil i perfecta en plats salats com amanides, hamburgueses, tacos, pizzes i molt més, en sabor original o amb salsa barbacoa. El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit que és cultivat de forma orgànica als abundants boscos de la "Terra del Jackfruit" de Sri Lanka. Amazònia Tender Jack és una font de fibra dietètica i no conté ingredients artificials. Descobreix l'irresistible sabor barbacoa!

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Alce Nero

AN082

Suc de llimona BIO

Suc de llimona procedent de cultiu ecològic. Ideal per donar un toc de sabor en qualsevol preparació culinària així com per afegir en vinagretes. També resulta perfecta en plats de peix o en la preparació de cocktails....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: