Salteado de guisantes con hizikis

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Salteado

Categoria

Ingredients

  • Un vaso de alga hijiki, remojadas previamente y habiendo desechado el agua
  • 1 vaso y medio de guisantes verdes
  • 1 cebolla grande a medias lunas
  • Un poco de shoyu
  • Un poco de aceite de sésamo o extravirgen de oliva

Passos

1.En una sartén de hierro poner un poco de agua. Seguidamente añadir la cebolla, una pizca de sal y saltearla hasta que adquiere un color transparente.

2.Añadir los guisantes y las algas, un poco de shoyu y un poco más de agua.

3.Cuando empiece a hervir, bajar el fuego a media llama y dejar cocinar hasta que se haya evaporado toda el agua.

4.Antes de apagar el fuego, añadir unas gotas de aceite (según nuestra necesidad o posiblidad), rectificar de sabor si es necesario y mover suavemente. Apagar el fuego y servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1HIJI

Algues marines Hijiki

Algues d' un color verd fosc que creixen a les roques. Un cop cuites són un deliciós afegit a les amanides. També es poden combinar amb plats de verdures crues o cuites. Ús aconsellat: 4 grams per persona, equivalent a 1 pel·lícula d'alga cuita, una vegada per setmana....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: