Algues marines Hijiki

Ref: 1HIJI
Quantitat: 50 gr
14,00 €
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

Algas de un color verde oscuro que crecen en las rocas. Una vez cocidas son un delicioso añadido a las ensaladas. También pueden combinarse con platos de verduras crudas o cocidas. Uso aconsejado: 4 gramos por persona, equivalente a 1 pellizcos de alga cocida, una vez por semana.

Algas marinas Hijiki (Hizikia fusiforme) deshidratadas.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja, cereales que contienen gluten, crustáceos y moluscos.

Poner en remojo durante 15-20 minutos, desechar el agua y cocinarlas con agua fresca durante 15 minutos más. Uso aconsejado: 4 gramos por persona, equivalente a 1 pellizcos de alga cocida, una vez por semana.

kcal.209
kJ.863
Hidrats de carboni64,60
dels quals, sucres1,20
Proteïnes6,60
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,70
Fibra alimentària47,20
Sal9,50
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -5%

Vivani

VI014

Xocolata amb Llet i Avellana BIO

El germà petit del nostre Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres. Els tropes d'avellana nou torrada li donen un toc cruixent i de fruits secs que equilibra la xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1LAMCO

Compota de frambuesa

Compota de frambuesa procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

Solgar

SOL013

Arando Rojo. Caps.Vegetals 60 - SALUT DE LA DONA

• Producte herbari amb vitamina C afegida • Manteniment del sistema immunitari • Protegeix del dany oxidatiu • Apte per a vegans, vegetarians i kosher

La Finestra sul Cel

1PIZZA

Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Esponjoses masses de pizza elaborades amb blat blanc i blat integral de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...