Sopa d' ordi cremosa

Ref: receta_95

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Sopa

Categoria

Ingredients

  • 1 vaso de cebada perlada dejada en remojo
  • 2 cebollas secas cortadas a cuadraditos pequeños
  • 1 cucharada de aceite de sésamo
  • 1 paquete de fu zeni
  • Shiro Miso (miso blanco)
  • 1 centímetro de alga kombu
  • Perejil fresco

Passos

1. Lavar muy bien la cebada y ponerla en remojo (1 vaso de cebada por 4 de agua) junto con el alga kombu.

2. Poner a remojo dos piezas de fu en un caldo de agua y shoyu.

3. Cocer en olla a presión durante 20 minutos la cebada con el alga kombu.

4. Paralelamente, saltear la cebolla en el aceite de sésamo con una pizca de sal.

5. Añadir la cebolla salteada a la cebada cocida. Rectificar de agua (la consistencia tiene que ser muy espesa y cremosa). En el último momento, incorporar 2 cucharas soperas de miso blanco.

6. Agregar el fu (eliminando el agua del remojo) a la sopa y cocer 5 minutos (si se deja más tiempo se puede deshacer).

7. Servir muy caliente con un poco de perejil.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1ORZODE

Ordi escassillada

Ordi escassejada procedent de cultiu ecològic. Ideal per combinar amb verdures o afegir en sopes. Fàcil de digerir i rica en vitamines. ...

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria: