Sopa de miso

Ref: receta_74

Fàcil

Dificultat

Ingredients

  • 1 tira de algas wakame de 4 cms
  • 1/2 cebolla cortada en cuadritos pequeños
  • 2 setas shiitake a remojo
  • 1/2 zanahoria cortada a rodajas muy finas
  • 1 trozo de jengibre
  • 1 cuchara sopera de miso de arroz
  • Un poco de cebollinos o perejil
  • Aceite de sésamo tostado
  • Sal marina

Passos

1. Filetear las setas, eliminando el tallo.

2. Cortar en trozos muy pequeñitos las algas wakame.

3. Añadir un poco de aceite de sésamo a una cazuela. Cuando el aceite esté caliente, saltear las verduras incluyendo las setas y las algas.

4. Añadir 750 ml de agua y cocer a fuego alto 10 minutos con una pizca de sal. Sacar un poco de caldo, diluir el miso de arroz y verter de nuevo en el caldo. Cocer a fuego bajo 3 minutos más. (El miso no debe hervir)

5. Servir con un chorro de zumo de jengibre y algunos cebollinos crudos por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

6 altres productes en la mateixa categoria: