Quinoa real amb arame i ametlles

Ref: receta_93

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Primer Plato

Tipus

Primer Plato

Categoria

Ingredients

  • ½ cebolla roja

    1 diente de ajo rallado

    1 puñado de algas arame remojadas

    1 nabo 

    2 zanahorias

    1 puñado de almendras

    1 cm de raíz de jengibre rallada

     2 cucharadas de tamari

    1 cucharada de concentrado de manzana

    ? vaso de agua

    1 taza de quinoa

    1 cucharada de aceite de sésamo

Passos

1.Cocinamos la quinoa con una taza y media de agua, durante unos 15 minutos.

2.Cortamos la cebolla, la zanahoria y el nabo en juliana, rallamos el ajo y el jengibre y remojamos las algas durante 10 minutos.

3.En un wok caliente salteamos la cebolla con el ajo. la sal y el aceite.

4.Añadimos el jengibre. las zanahoria, el nabo y las almendras, removemos y incorporamos los líquidos.5.Tapar y cocinar unos 10 minutos o  hasta que se absorba el líquido.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Quinua Reial

QR005

Gra tricolor de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

6 altres productes en la mateixa categoria: