Tarta de cacau de Cap d' Any

Ref: receta_248

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Tarta

Categoria

Ingredients

Para la base:
 
  • 100 gramos de avellanas
  • 100 gramos de almendras 
  • 100 gramos de semillas de sésamo
  • 100 gramos de dátiles
  • 200 gramos de sirope de arroz
  • Ralladura de naranja
 
 Para la tarta:
 
  • 1 ½  de bebida de  arroz con avellanas
  • 4 cullerades de kuzu
  • 1 cucharada de canela
  • 5 cucharadas de cacao en polvo
  • 250 militaros de sirope de arroz
  • 1 cucharada de puré de avellanas
  • 1 cucharada de agar agar en copos
Para la cubierta:
 
  • Zumo de naranja ½ litro
  • Hebras de azafrán
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • ½  cuchara de agar agar
  • 100 mililitros de agua

Passos

Para la a base:

1. Tostar ligeramente todos los frutos secos

2. Cortar con el cuchillo las avellanas, las almendras y los dátiles

3. Mezclar con las semillas de sésamo

4. Calentar en un caso la melaza de arroz

5. Incorporar la ralladura de naranja

6. Añadir los frutos secos y llevar como base a una tartera desmontable (reservar)

Para la tarta:

1. Disolver el caco en polvo en la bebida de arroz y avellanas

2. Incorporar la melaza de arroz, el puré de avellanas y la canela

3. Llevar al fuego, agregar la cucharada de copos de agar agar

4. Dejar hervir 5 minutos removiendo de vez en cuando 

5. Bajar el fuego y dejar cocer 10 minutos a fuego bajo

6. Disolver el kuzu en un poco de bebida de arroz fría

7. Incorporar a la mezcla y remover hasta que el kuzu se deshaga

8. Apagar y dejar reposar unos minutos

9. Verter sobre la base de frutos secos y dejar refrigerar

Para la cobertura:

1. Disolver las hebras de azafrán en el agua

2. Incorporar el agar agar y la melaza de arroz

3. Dejar hervir 5 minutos

4. Bajar el fuego y cocer 10 minutos a fuego bajo

5. Incorporar el zumo de naranja

6.Dejar reposar

7. Cubrir la tarta.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1BENOC

Beguda d' arròs amb avellanes 1l

Refrescant beguda d' arròs amb avellanes elaborada amb grans sencers d' arròs italià ecològic i avellanes. Amb un sabor dolç natural, és una òptima alternativa a la llet en totes les seves ocupacions. Envàs produït amb més d' un 80% de matèries primeres renovables. Impacte ambiental reduït. Sense lactosa i sense gluten.

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Alce Nero

AN159

Cacau en pols

Cacau en pols de cultiu ecològic amb una textura ideal per preparar tota mena de cobertures, postres i fins i tot elaborar una deliciós xocolata a la tassa....

6 altres productes en la mateixa categoria: