Amanida tíbia de cigrons

Ref: receta_242

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Primer

Tipus

Llegums

Categoria

Ingredients

Para 4-5 raciones

  • 5 g de hijiki
  • 250 g de garbanzos cocidos
  • 2 cucharadas de shoyu
  • 2 cucharadas de vinagre de arroz
  • 1 trocito de jengibre
  • 1 yuca
  • 1 rodaja de calabaza
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharada de semillas de sésamo
  • Oli d' oliva verge extra

Passos

1. Dejar el alga en remojo con agua muy caliente.

2. Marinar los garbanzos cocidos en una mezcla de shoyu, vinagre de arroz y jengibre rallado.

3. Cortar la yuca y la calabaza en cubos o trozos homogéneos y no muy grandes.

4. Cocer al vapor hasta que todo esté tierno.

5. Filetear el ajo y saltear en un buen chorro de aceite.

6. Antes de que coja color, incorporar el alga y un chorrito de shoyu.

7. Saltear un par de minutos y agregar este salteado al bol de los garbanzos.

8. Mezclar la verdura recién cocida con los garbanzos y espolvorear por encima semillas de sésamo.

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

6 altres productes en la mateixa categoria: