Peras rellenas de mazapán

Ref: receta_20

Fàcil

Dificultat

50 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 2 peras
  • zumo de 1 limón
  • 6 cucharadas soperas de almendra en polvo
  • 2 cucharadas de compota de melocotón
  • 1 gota de esencia de almendra
  • Hojitas de menta
  • Una pizca de sal

Passos

1.Pelar las peras, partirlas por la mitad, descorazonarlas, y pasarlas por el zumo de limón.

2.Cocerlas al vapor durante 5 minutos, con una pizca de sal.

3.Hacer el mazapán mezclando la almendra en polvo con la compota y la esencia de almendra.

4.Poner el mazapán encima de las peras y decorar con las hojitas de menta.

5.Dejar enfriar y servir

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1ALBICO

Compota d' albercoc

Compota d' albercoc procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

6 altres productes en la mateixa categoria: