La Finestra sul Cel
1FARIMAN
Farina d'ametlla BIO - 100% compostable
Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....
Fàcil
Dificultat50 minutos
PreparacióPostres
TipusIndividual
Categoria1.Pelar las peras, partirlas por la mitad, descorazonarlas, y pasarlas por el zumo de limón.
2.Cocerlas al vapor durante 5 minutos, con una pizca de sal.
3.Hacer el mazapán mezclando la almendra en polvo con la compota y la esencia de almendra.
4.Poner el mazapán encima de las peras y decorar con las hojitas de menta.
5.Dejar enfriar y servir
La Finestra sul Cel
1FARIMAN
Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....
La Finestra sul Cel
1ALBICO
Compota d' albercoc procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....