Bunyols de blat sarraïn i tofu fumat

Ref: receta_243

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Aperitivo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  • 250 g de trigo sarraceno
  • 1 calabaza dulce
  • 2 cebollas
  • Beguda d' arròs sense gluten
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Sal marina
  • 1 bloque de tofu ahumado cortado a dados
  • Daikon seco rallado
  • 1 limón
  • Shoyu

Passos

1. Realizamos un puré denso con la cebolla y la calabaza. Para ello, cortamos la cebolla a tiras finas y la rehogamos en una cazuela con sal marina.

2. Una vez translúcida, agregamos la calabaza, la cubrimos justo de agua sin sobrepasar la verdura y cocemos lentamente.

3. A parte, hervimos el trigo sarraceno con 2 medidas de agua por 1 de cereal y aún caliente mezclamos con la calabaza.

4. Trituramos en caliente para obtener una textura óptima junto con un poco de bebida de arroz. Se tiene que obtener una textura densa.

5. Con esta masa rebozaremos daditos de tofu ahumado y los freiremos en aceite de oliva extravirgen.6. Para degustar, acompañamos con daikon rallado y condimentado con ralladura de limón, aceite y salsa de soja.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SARA

Blat sarrací 100% compostable

El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

Vivibio

VBIO003

Tofu ahumado BIO

Alimento vegetal a base de soja orgánica cultivada en Italia. Su alto contenido en proteína vegetal hace de esta referencia un básico para el día a día de aquellas personas que evitan la proteína animal. Con un sabor más intenso y una textura suave, el tofu ahumado puede usarse para preparar unas brochetas de verdura o para añadir a un potaje de garbanzos con arroz integral. Apto para personas veg...

La Finestra sul Cel

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: