Amanida de kale amb tofu macerat

Ref: receta_185

Fàcil

Dificultat

3 horas

Preparació

Primer

Tipus

Macrobiòtica

Categoria

Ingredients

  • Variedades de kale al gusto
  • Un puñado de judías verdes cocidas sólo unos 5 minutos con agua con sal y enfriadas rápidamente
  • Semillas de girasol
  • Semillas de calabaza
  • Semillas de sésamo
  • 1 remolacha previamente horneada con piel 
  • Una cucharada de chucrut
  • Alga wakame hidratada 5 minutos
  • 1 naranja
  • 1 bloque de tofu
  • 4 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de cúrcuma
  • 1-1.5 cucharadas de sirope de arroz
  • 1 cucharada de vinagre de arroz
  • ½ cucharadita de mostaza
  • 1-1.5 cucharada de tamari
  • Queso fresco vegano (opcional)

Passos

1. Limpiar las verduras y reservarlas. Hacer lo mismo con las kale.

2. Limpiar y secar las semillas y reservarlas también.

3. Mezclar el aceite de oliva, la cúrcuma, el sirope de arroz, la mostaza y el tamari para el macerado del tofu.

4. Cortar el tofu a trocitos y dejar macerar durante 2h en la salsa que hemos elaborado anteriormente. Pasado este tiempo, hornear 20 minutos.

5. Cortar la remolacha fría en cuadraditos.

6. Montar la ensalada poniendo en la base los brotes verdes e ir colocando encima las verduras, la naranja, el tofu, la remolacha y finalmente las semillas.

7. Mezclar y aliñar justo antes de consumir para mantener las verduras crujientes. Añadir opcionalmente trocitos de queso vegano fresco.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: