Daikon seco 100% COMPOSTABLE

Ref: 1DAI
Quantitat: 100 gr
8,17 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-001AN

favorite_border Guardar per a més tard

El daikon seco son raíces óptimas tanto crudas como cocidas ideales para sopas, estofados, salsas y ensaladas.

Raíz de daikon (nabo blanco gigante japonés).

* d' agricultura ecològica

Sumergir en agua durante 5-10 minutos y añadir después en la sopa, el cocido o la ensalada.

6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

1INSAZE

Pickle de jengibre

Pickles de jengibre elaborats a través de la fermentació de l' arrel picant de genoll en vinagre d' arròs, sal i fulles de shis. Estan exempts de conservants, aromatitzants, colorants o dulcificants artificials. ...

La Finestra sul Cel

1GMOCHI

Genmai Mochi bio

Tradicional panet japonès elaborat amb arròs dolç, ideal per afegir en sopes, menjar-se fregit o utilitzar-se per a l' elaboració de postres. Per preparar-lo, coure'l durant alguns minuts al forn o la paella fins a veure que es fica. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1PUPER

Puré de pera BIO

Puré de pera 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

La Finestra sul Cel

1LENTIR

Llenties vermelles pelades 100% compostable

Llenties vermelles pelades procedents d' agricultura ecològica. Exòtiques i sabroses, aquest tipus de llegums són ideals per combinar amb cereals i llegums o condimentar amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomàs. Són un aliment nutritiu molt complet, molt riques en fibra i amb un alt contingut de proteïnes d'origen vegetal. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peres de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit, presentat en un còmode envàs amb tancament. Una nova manera senzilla i pràctica de menjar fruita en qualsevol moment del dia. Tres sabors per triar: poma; pera; illa, pera i arans. Ideal per a grans i petits, amants del sabor dolç del natural....

Vivani

VI016

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Argital

AR24

Crema fluida corporal

Crema fluida corporal que hidrata i tonifica. Sense conservants....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

La Finestra sul Cel

1INSAZE

Pickle de jengibre

Pickles de jengibre elaborats a través de la fermentació de l' arrel picant de genoll en vinagre d' arròs, sal i fulles de shis. Estan exempts de conservants, aromatitzants, colorants o dulcificants artificials. ...