Amanida de bulgur, alvocat i festucs

Ref: receta_158

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Cereales

Categoria

Ingredients

  • 125 gr de bulgur
  • 200 ml de agua hirviendo
  • 75 gr de pistachos sin sal (pesados con cáscara)
  • 1 aguacate a dados
  • 2 cebollas muy picadas
  • 3-4 cucharadas de cilantro
  • 4 cucharadas de aceite de oliva
  • El zumo de 1 lima
  • Sal
  • Una pizca de pimienta

Passos

1. Poner el bulgur y la sal en un cuenco grande. Regar con el agua hirviendo y dejar reposar 30 minutos. Escurrir si es necesario.

2. Mientras, poner los pistachos sin cáscara en una bandeja en el horno precalentado a 200ºC y tostar un poco. Dejar enfriar y picar toscamente.

3. Mezclar los pistachos, el aguacate, las cebollas y el cilantro con el bulgur.

4. Mezclar el aceite de oliva y el zumo de lima. Salpimentar.

5. Agregar el aliño a la ensalada de bulgur. Remover y servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BUL

Bulgur 100% compostable

Bulgur procedent d' agricultura ecològica, amb un alt contingut de fibra i font de proteïnes. De fàcil digestió, és ideal per afegir en sopes, combinar amb verdures o elaborar delicioses croquetes i hamburgueses. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: