Gazpacho de cereza

Ref: receta_232

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Crema

Categoria

Ingredients

500 g. de tomates rojos bien maduros

1/2 pimiento rojo italiano

1 diente de ajo pequeño sin el germen

50 g. de cebolleta o cebolla

250 g de cerezas

2 cucharadas de vinagre de umeboshi

4 cucharadas de aceite de oliva virgen extra.

100 ml. de agua

Para las semillas crujientes

2 cucharadas de semillas de girasol

2 cucharadas de semillas de calabaza

1 cucharada de semillas de sésamo negro

1 cucharada de semillas de amapola

1 cucharadita de aceite de coco

1 cucharadita de tamari

Passos

1. Lavamos y troceamos todos los ingredientes y los trituramos con una batidora.

2. Tostamos las semillas en una sartén con el aceite de coco durante unos 4-5 minutos o hasta que se doren un poco. Pasarlas a un cuenco y añadir la salsa de soja o tamari.

3. Servir como topping

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SEMAPA

Llavors d' amapola BIO 100% compostable

Llavors d' amapola de cultiu ecològic, riques en fibra i fonts de proteïna. Excel·lents per afegir a amanides i plats de pasta així com guarnir productes de fleca, galetes, pa i pams amb un resultat atractiu i deliciós. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -5%

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li