Smoothie bol de temporada

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

10 min

Preparació

smoothie

Tipus

desayuno

Categoria

Ingredients

1 plátano troceado y congelado

1 melocotón troceado y congelado

1 nectarina troceada y congelada

1 vaso de bebida de avena 

½ cdta. de extracto de vainilla

Toppings

1 cdta. de semillas de calabaza

1 cdta. de crema de cacahuete

½ melocotón en láminas

2 frambuesas

1 pizca de canela

Passos

1. Pon en una batidora el plátano, el melocotón, la nectarina, la bebida de avena y la vainilla. Tritura un minuto hasta obtener una textura cremosa.

2. Sirve en uno o dos boles y añade por encima semillas de calabaza, crema de cacahuete, láminas de melocotón, frambuesas y una pizca de canela que le va fenomenal a estas frutas.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

6 altres productes en la mateixa categoria: