Xips d' alga amb mahonesa vegetal

Ref: receta_103

Fàcil

Dificultat

10 minutos

Preparació

Aperitivo

Tipus

Snack

Categoria

Ingredients

  • 1 tira de alga kombu o nori
  • Aceite de sésamo
  • 1 pizca de pimienta
  • 1 aguacate
  • Zumo de limón
  • 1 cucharadita de wasabi

Passos

1. Triturar el aguacate con un poco de sal y limón. Añadir el wasabi y reservar.2. Cortar el alga kombu o nori en trozos de 1 centímetro y freír durante 10 segundos en aceite de sésamo caliente.3. Servir con el guacamole con wasabi que hemos preparado.
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1WASA

Wasabi en polvo

La salsa Wasabi es una típica salsa japonesa caracterizada por su potente sabor picante. Es perfecta para acompañar platos de sushi vegetal o tempura. ...

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

6 altres productes en la mateixa categoria: