Natillas de nueces

Ref: receta_237

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Individual

Categoria

Ingredients

  • 150 g de nueces
  • Amazake de arroz integral al gusto
  • 600 ml de bebida de arroz con avellanas
  • 1 cucharada de pasas de Corinto
  • 1 vaina de vainilla
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • Ralladura de naranja o mandarina
  • Arándanos en polvo

Passos

1. Hervir a fuego medio durante 5 minutos la bebida vegetal, la vaina de vainilla y el sirope.Sacar la vaina y, sin retirar del fuego, incorporar las nueces previamente partidas junto con las pasas y triturar.

2. Dejar enfriar, añadir el amazake y acompañar con ralladura de mandarina o naranja y un poco de arándanos en polvo.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

6 altres productes en la mateixa categoria: