Ensalada de pepino con berros, fresas y vinagreta de nueces

Ref: receta_108

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

Primer plato

Tipus

Ensalada

Categoria

Ingredients

  • Berros
  • 12 fresas
  • 2 pepinos
  • 1/2 cebolla roja
  • Nueces tostadas
  • Vinagre de umeboshi
  • Sal marina integral
  • Menta
  • Mostaza
  • Sirope de arroz
  • Piel de limón
  • Nueces

Passos

1.Cortar el pepino con la mandolina y ponerlo a macerar con un poco de vinagre de umeboshi, piel de limón, menta y sal diluida en un poco de agua.

2.Reservar. Cortar las fresas, ponerlas en agua y un poco de sal. Reservar.

3.Cortar la cebolla roja muy fina y ponerla a macerar con un poco de sal.

4.Reservar. Para elaborar la vinagreta, mezclar 1 parte de aceite, 1/3 de mostaza, 1/3 de sirope de arroz, vinagre de arroz y nueces picadas.

5.Montar el plato poniendo todos los ingredientes que hemos reservado en un molde redondo intercalando una capa de tallarines de pepino, otra de berros y otra de nueces tostadas.

6.Decorar con las fresas y la cebolla y aliñar con la vinagreta de nueces.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

6 altres productes en la mateixa categoria: