Ensalada de bulgur con aliño de menta

Ref: receta_233

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Entrante

Tipus

Cereal

Categoria

Ingredients

1 taza de bulgur 

2 tazas de agua 

Un puñado de tomate cherry

1 pepino

Hierbas aromáticas al gusto como

Perejil fresco

Cebollino fresco

Menta fresca

Para el aliño:

Menta fresca o perejil

Zumo de 1 limón

1/4 de vaso de Aove

Sal y pimienta 

Passos

1. Cocinamos el bulgur según las indicaciones del paquete.

2. Picamos finamente las hierbas aromáticas.

3. Pelamos y cortamos el pepino en cubitos pequeños.

4. Cortamos los cherry en 4 partes.

5. En un bol mezclamos todos los ingredientes.

6. Preparamos el aliño triturando todos los ingredientes con una batidora hasta que se emulsionen bien. Aliñar en el momento de servir.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BUL

Bulgur 100% compostable

Bulgur procedent d' agricultura ecològica, amb un alt contingut de fibra i font de proteïnes. De fàcil digestió, és ideal per afegir en sopes, combinar amb verdures o elaborar delicioses croquetes i hamburgueses. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: