Cookies de tofu i ametlla

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

35 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

  220 g de tofu cortado a trozos 

120 ml de bebida vegetal

120 g de crema de cacahuete 

6 cdas. de sirope de arroz 

80 g de harina de almendra 

40 g de harina de avena 

½ cdta. de extracto de vainilla

½ cdta. de levadura química

½ cdta.de canela

¼ cdta. de sal 

4 onzas de chocolate negro en trocitos (opcional)

Passos

1. Precalienta el horno a 180°C. En una batidora o procesador tritura el tofu previamente escurrido junto con la bebida vegetal.

2. Añade la crema de cacahuete, el sirope de arroz y vuelve a triturar. Por último, incorpora el extracto de vainilla, la harina de almendras, la harina de avena, la levadura química, la canela y la sal. Tritura un poco más hasta obtener una mezcla homogénea. 

3.Vierte la masa en un bol y añade el chocolate en trocitos a la masa. Mezcla hasta que esté bien repartido. Será una masa un pelín pegajosa por eso es mejor dejarla reposar 15 minutos en la nevera.

4. Para formar las galletas coge porciones de masa y haz bolitas del mismo tamaño con tus manos, luego aplástalas y colócalas en una bandeja de horno forrada con papel vegetal.

5.Hornea a 180°C durante 20-25 minutos, hasta que estén doradas. Deja enfriar en una rejilla antes de probarlas.

6.Guárdalas en un recipiente hermético.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1FAINVE

Farina integral de avantatja

Farina integral de avena procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Rica en cereals i fibra. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

6 altres productes en la mateixa categoria: