Paté de tofu i bolets especiat

Ref: receta_230

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 bloque de tofu sin gluten

1 manojo de ajos tiernos

200 g de setas portobello

1 c.c de cúrcuma

1 c.c de pimienta negra

1 c.s levadura nutricional

1 c.c de orégano

1 c.s almendras

Tamari

Passos

1. En una sartén salteamos el ajo tierno con los champiñones.

2. Añadimos el tofu triturado y las especias y cocinamos unos minutos.

3. Pasamos la mezcla a una batidora y añadimos las almendras y la levadura nutricional y trituramos hasta que se haga una crema, servimos con tostadas o crudités.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK064

Kombucha Frutos rojos BIO

Descubre el nuevo sabor de kombucha de frutos rojos de Voelkel. Una combinación de té fermentado, energizante y refrescante. La armoniosa combinación de té verde , hierbas aromáticas, frambuesa, fresa y arándano le da a este refresco fermentado y ligeramente efervescente un sabor inigualable. Sin aditivos ni concentrados, solo incluye ingredientes 100% naturales y ecológicos. 100% vegan.