Kombucha Frutos rojos BIO

Ref: VK064
Quantitat: 0.33
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Voelkel

Certificat per:

BIO

DE-ÖLO-007 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Descubre el nuevo sabor de kombucha de frutos rojos de Voelkel. Una combinación de té fermentado, energizante y refrescante. La armoniosa combinación de té verde , hierbas aromáticas, frambuesa, fresa y arándano le da a este refresco fermentado y ligeramente efervescente un sabor inigualable. Sin aditivos ni concentrados, solo incluye ingredientes 100% naturales y ecológicos. 100% vegan.

Extracto fermentado de té y hierbas 93,5% (agua mineral natural, azúcar de caña integral*, té verde* 0,2%, mezcla de hierbas*, té negro* 0,05%, hojas de mate*, cultivo de kombucha), zumo de frambuesa*2,5%, puré de fresa*2%, zumo de arándano* 2%, aroma natural de frambuesa*, aroma natural de fresa*, gas carbónico de manantial.

* d' agricultura ecològica

Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir en 5 días.

kcal. 76
kJ. 18
Hidrats de carboni 4,6
dels quals, sucres 4,6
Proteïnes0,5
Greixos: 0,5
de les quals, saturades 0,1
Sal 0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK025

Kombucha llima i jengibre BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, jengibre i suc orgànic de llima, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

Voelkel

VK024

Kombucha original BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd i herbes aromàtiques li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...

Voelkel

VK065

Kombucha Mandarina y cayena BIO

Descubre el nuevo sabor de kombucha de mandarina y cayena de Voelkel. Una combinación de té fermentado, energizante y refrescante. La armoniosa combinación de té verde , hierbas aromáticas, mandarina y pimienta de cayena le da a este refresco fermentado y ligeramente efervescente un sabor inigualable. Sin aditivos ni concentrados, solo incluye ingredientes 100% naturales y ecológicos. 100% vegan.

Voelkel

VK023

Kombucha original BIO 750ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd i herbes aromàtiques li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...

Voelkel

VK042

Kombucha de maragda i llimona BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, suc de maragda i un toc lleuger de llimona, li donen a aquest refresc lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots els seus nutrients, per la qual cosa és una gran font d'antioxidants , ajudant a la digestió i reforçant el sistema immune. Producte pasteuritzat.

Voelkel

VK026

Kombucha cirera i menta BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, menta i suc orgànic de cireres, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

Manuka Health

MH013

Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor natural fresc de la llimona i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Manuka Health

MH014

Caramels amb mel de Manuka i prodol (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat, el poder protector natural del prodol i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Quinua Reial

QR005

Gra tricolor de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.