Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Ref: MH013
Cantidad: 0.07
7,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
Manuka Health
favorite_border Guardar per a més tard

Estos suaves caramelos combinan las bondades de la miel de Manuka de Nueva Zelanda de primera calidad con el sabor natural fresco del limón y un plus adicional de vitamina C. Elaborado con miel de Manuka MGO ™ 400 + de alto grado, , certificada por su contenido de metilglioxal natural (400 mg / kg). Este compuesto es el que hace la miel de Manuka tan especial , pura y llena de propiedades. Con ingredientes 100% naturales , sin colorantes ni sabores artificiales.

azúcar de caña (57%), sirope de glucosa (31%), miel de Manuka MGOTM 400+ (8%), agua, aroma natural con aceite de limón, vitamina C, cúrcuma.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja y derivados, leche y lactosa y derivados.

Consumo directo. Conservar en lugar fresco y seco, por debajo de 25 ?C.

kcal.398
kJ.1690
Hidrats de carboni98,80
dels quals, sucres70,90
Proteïnes0,30
Greixos:0,30
de les quals, saturades0,20
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

Manuka Health

MH009

Mel de Manuka 500g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Preu base -10%

Manuka Health

MH014

Caramels amb mel de Manuka i prodol (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat, el poder protector natural del prodol i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Manuka Health

MH006

Mel de Manuka 250g (MGO 250+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 250+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH008

Mel de Manuka 250g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH005

Mel de Manuka 50g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 50g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Quinua Reial

QR001

Tortites d' arròs amb quinoa real

Snack d'arròs amb quinoa real perfecte per picar entre hores o per preparar deliciosos canapès untats amb malta o cremes vegetals. La seva textura cruixent i el seu deliciós sabor permeten una gran varietat de combinacions dolces i salades per a tots els paladars....

La Finestra sul Cel

1BIZOO

Galetes Maxits d'espelta BIO

Divertides i originals galetes Maxitos elaborades amb arròs i espelta. Amb ingredients procedents 100% de cultiu ecològic, aquestes galetes estan dulcificades amb xarop d'arròs i no contenen oli de palma. Aptes per a vegetarians i vegans són ideals per combinar amb qualsevol beguda vegetal o suc de fruites i donar als peques de la casa ¡un esmorzar excepcional!. Sense conservants i sense...

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Quinua Reial

QR028

Granola de poma i canela bio 100% Plastic free

Granola de pomera i canela cruixent, rica en fibra, ideal per combinar amb la teva beguda vegetal preferida. La seva textura recorda l'autèntica granola elaborada a mà però dulcificada amb sirope d'arròs. Certificada com a Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Alce Nero

AN118

Galetes d'espelta amb gotes de xocolata

Galetes frollini tipiques d'Itàlia, elaborades amb farina d'espelta amb trossets de xocolata. Una delícia per al paladar, ideal per combinar amb qualsevol beguda de cereals, te o cafè. Recepta amb oli extravirgen d'oliva i sense oli de palma....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

També podria interessar-li

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Preu base -10%

Manuka Health

MH007

Mel de Manuka 500g (MGO 250+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 250+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Manuka Health

MH008

Mel de Manuka 250g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Preu base -10%

Manuka Health

MH009

Mel de Manuka 500g (MGO 400+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 400+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Preu base -10%

Manuka Health

MH011

Mel de Manuka 500g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 500g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.