Batut actiu de quinoa reial i xia

Ref: receta_112

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Begudes

Tipus

Batido

Categoria

Ingredients

 

  • 350 ml de bebida de quinoa real y arroz
  • 1 cucharada de semillas de chía
  • 1 cucharadita de maca en polvo
  • 1 plátano maduro
  • 1 kiwi maduro
  • 1 pizca de jengibre en polvo
  • 1 pizca de vainilla en polvo
  • Sirope de arroz

Passos

1.Congelar el plátano cortado en rodajas.

2. Pelar el kiwi y añadir el plátano.

3. Meter en el vaso de la batidora la fruta troceada, la bebida vegetal, la chía, la maca, el jengibre y la vainilla. Añadir un poco de sirope de arroz y batir.3. Una vez todo esté bien batido podemos corregir el dulzor con un poco más de sirope, o el espesor, añadiendo un poco más de bebida vegetal.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

GO10

Maca en polvo BIO

La maca es una planta herbácea nativa de los Andes del Perú que se cultiva por encima de los 4.000m de altitud. Sus raíces tienen fama de poseer propiedades afrodisiacas que mejoran la líbido y la energía corporal. Estimulante y vigorizante, se aconseja para personas con fatiga y deportistas que necesitan un extra de concentración y energía. Con alto contenido en vitamina C, ayuda también a reforz...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:

BioCool

BC008

Fresa congelada BIO

Fresa congelada ecológica a dados, lista para consumir. Úsala como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de fresa. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.