Panzerotto de calabaza & almendras con salsa putanesca

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

35 minutos

Preparació

Pasta

Tipus

Pasta fresca

Categoria

Ingredients

 1 paquete de panzerotto de calabaza & almendras 

½ cebolla finamente picada 1 diente de ajo

1 cayena (opcional) 400 g de tomate triturado natural o tomates en conserva al natural

1 cda. de alcaparras

8 aceitunas negras cortadas en láminas

8 hojas de albahaca fresca o ½ cdta. de albahaca seca

Sal i pebre mòlta al gust

Oli d' oliva verge extra

Passos

1. Pon una sartén al fuego con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra. Sofríe la cebolla 5 minutos con un poco de sal.

2. Añade el ajo y la cayena. Cocina a fuego medio otros 5 minutos.

3. Echa el tomate triturado, mezcla bien y cocina a fuego lento 15 minutos removiendo de vez en cuando.

4. Para terminar, añade las alcaparras, las aceitunas y la albahaca picada. Cocina 5 minutos. Prueba la salsa y salpimienta al gusto.

5. Cuece la pasta según las instrucciones del paquete. Escúrrela y échala directamente a la sartén con la salsa putanesca, incorpora también un par de cucharadas del líquido de cocción de la pasta.

6. Dale un par de vueltas y sirve con alguna hoja de albahaca por encima.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1PANZECA

Panzerotto de calabaza & almendras caramelizadas vegan BIO

Deliciosa pasta fresca tipus panzerotto elaborada a mà i farcida de carbassa i ametlles caramelitzades d' origen ecològic. A més de ser 100% vegetal, la massa de la pasta està feta amb cúrcuma que li atorga un sabor intens i un color ataronjat ideal per sorprendre els teus. ¡Gaudeix d'aquesta combinació i sumem-te a la Itàlia més autèntica!...

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....

Sunnita

1KALA

Olives gregues kalamon

Excel·lents olives kalamon procedents de Grècia. Elaborades a partir de la tradicional i sabrosa recepta grega, són ideals per afegir a amanides o prendre com a aperitiu....

6 altres productes en la mateixa categoria: