Cookies de cigró i xocolata

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Galletas

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

100 g de garbanzos secos

5 cdas. de aceite de coco derretido (u otro)

3 cdas. de sirope de arroz 

2 cdas. de bebida vegetal

20 g de harina integral de avena 

40 g de algarroba (o cacao en polvo) 

1/2 cdta. de levadura en polvo

1/4 cdta. de sal

4 onzas de chocolate negro en trocitos 

Passos

1. El día anterior a la preparación de las galletas deja los garbanzos a remojo en un bol con agua fuera del frigorífico durante 8-12 horas. 

2. Pasado el tiempo de remojo, escurre y lava bien los garbanzos. Pon una cazuela con agua al fuego y en el momento que comience a hervir incorpora los garbanzos. El agua debe ser abundante sobrepasando los garbanzos.

3. Cuece a fuego medio durante 90 minutos, si utilizas olla exprés el tiempo se reduce a 20 minutos.

4. Precalienta el horno a 180°C. En una batidora o procesador añade los garbanzos cocidos, el aceite de coco, el sirope de arroz y la bebida vegetal.

5. Tritura hasta obtener una mezcla homogénea. 

6. Vierte la mezcla en un bol y añade la harina, la algarroba, la levadura y la sal.

7. Mezcla todo bien con una espátula o cuchara. 

8. Por último, añade el chocolate en trocitos a la masa y mezcla hasta que esté bien repartido. 

9. Para formar las galletas coge porciones de masa con una cuchara y haz bolitas del mismo tamaño con tus manos, luego aplástalas y colócalas en una bandeja de horno forrada con papel vegetal.10. Hornea a 180°C durante 20 minutos. Deja enfriar en rejilla antes de probarlas.

*cda. = cucharada sopera *cdta. = cucharadita de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1LIEPA

Llevat per a pa i pizza

Llevat per a pa i pizza sense emulsionants....

La Finestra sul Cel

1FAINVE

Farina integral de avantatja

Farina integral de avena procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Rica en cereals i fibra. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Precio base -30%

La Finestra sul Cel

1POLPA

Garrofa en pols

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....