Capricho de avellanas y chocolate

Ref: receta_160

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

4 cucharadas de aguacate

Media taza de crema de avellanas y cacao

¼ de taza de sirope de arroz

Avellanas enteras

6 cucharadas de harina de almendras

3 cucharadas de cacao en polvo

2 cucharadas de harina de coco

3 cucharadas de avellanas picadas

120 g de chocolate para derretir

Passos

1. Mezcla el aguacate con la crema de avellanas, el cacao, el sirope de arroz, las harinas de almendra y coco hasta que quede una masa compacta. Congela durante 15 minutos.

2. Forma los bombones cogiendo un poco de masa y añadiendo una avellana en el centro. Congela unas dos horas.

3. Derrite el chocolate y añade las avellanas picadas.

4. Embadurna cada bombón con esta mezcla y refrigera.

¡Listo!

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1CREMCAO

Crema d' avellanes i cacau vegan BIO

¿Una crema d'avellanes amb avellanes de veritat? Descobreix la nova crema de cacau de la Finestra sul Cielo, elaborada amb un 60% de avellanes ecològiques, sucre de nèctar de flor de coco i cacau pur en pols. Una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. La millor opció per untar a les tortugues dels diumenges, els sàndwiches de mitja tarda o per preparar postres dels més deliciosos. Cremosa com cap i sense res a amagar. Envàs de vidre.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FACO

Harina de coco BIO

Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:

BioCool

BC007

Mango congelado BIO

Mango congelado ecológico a dados, listo para consumir. Úsalo como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de mango. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.