Poke bowl de tempeh

Ref: receta_227

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Plato Principal

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 bloque de tempeh

½ c.p. de jengibre en polvo

Shoyu

Aceite de sésamo

1 c. de sirope de arroz

1 zanahoria

1 puñado de tomate cherry

Tomillo

1 diente de ajo

4 champiñones

2-3 flores de brócoli

Un puñado de rúcula

1 cuchara de mayonesa vegana

1 cucharita de mostaza

1 vaso de quinoa negra

Sal

Passos

1. Cocinamos la quinoa con dos partes de agua y una cucharita de sal, durante unos 15-20 minutos y reservamos.

2. Cortamos el tempeh en lonchas y lo marinamos con shoyu, jengibre y aceite, lo pasamos por la plancha dos minutos o horneamos unos 10 minutos.

3. Cortamos los tomate por la mitad y los marinamos con un ajo rallado, tomillo, la salsa de soja, el aceite y el sirope de arroz. Los horneamos 10 minutos a 180 grados. En la misma bandeja añadimos los champiñones cortados en lonchas y marinados con shoyu y aceite.

4. Cortamos las zanahorias en bastones y las marinamos con aceite, sal y tomillo y las asamos en el horno a 180 grados unos 15 minutos.

5. Cortamos el brócoli en florecitas y lo escaldamos durante 4 minutos en agua hirviendo.

6. Mezclamos la mayonesa con la mostaza.

7. En un bol disponemos todos los ingredientes .

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Vivibio

VBIO008

Mayonesa vegana BIO

La nova nova vegana Vivibio és la millor alternativa a la tradicional maignesa preparada amb ou. Elaborada amb ingredients de procedència ecològica, aquesta referència és ideal per preparar sandvitxos i canapès o afegir a les teves amanides. Amb un sabor suau i una textura cremosa, aquesta és apta per a vegans i és font de proteïna. ...

Quinua Reial

QR010

Gra negre de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100%

6 altres productes en la mateixa categoria: